PKN
Protestantse wijkgemeente De Ontmoeting
 
Linkt Linkt
LINKT maakt de verbinding… tussen jou en de ander; tussen je dagelijkse leven (met zijn drukten,  zorgen, uitdagingen) èn wat je beweegt, wat je gelooft, wat je drijfveren zijn.

LINKT is een pioniersplek van de Protestantse Gemeente Almelo. Doel is een open gemeenschap te vormen met een fijne sfeer waarin ruimte is voor het werken aan je relatie met God en met elkaar. Begonnen als plek voor jongvolwassenen. Inmiddels uitgegroeid tot een plek waar mensen uit verschillende culturen elkaar ontmoeten.

Wil je vriendschappelijke en verrijkende ontmoetingen aangaan? In een sfeer waarin nieuwe gezichten welkom zijn? Dan nodigen we je van harte uit om eens vrijblijvend langs te komen!

LINKT concentreert zich rond twee activiteiten:
  • LINKT Stadspastoraat: iedere donderdag van 10.00 - 12.30 uur
  • LINKT Pleisterplaats: Iedere tweede en vierde woensdag van de maand van 17.30 - 19.30 uur
Iedere tweede en vierde woensdag van de maand is er LINKT pleisterplaats in het ‘huis van Lydia’ aan de Grotestraat Grotestraat 187A/B. Daar ontmoet je mensen van verschillende culturen, onder andere uit het AZC. En je leert hoe christenen uit andere landen hun geloof beleven. Zie ook www.linkt.life

Of neem contact op met Rob en Agnes de Lange robdelange@telfort.nl
 
terug
 
 
Websites en gebouwen Protestantse Gemeente Almelo
meer
 
Gebouw en diensten  meer
 
Nieuw op de site
De Ontmoeting en de PGA
Consequenties van de vorming van een gemeente B.A. / Afzonderlijke gemeente
 
Zondagsbrief
Zondagsbrief
 
Contact
Predikant:      ds. Catherinus Elsinga
Secretariaat: 
Dinant Kramer
Koster:           Kosters-team
Website:        Reijer Copier
meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.