PKN
Protestantse wijkgemeente De Ontmoeting
 
Welkom op onze site! Welkom op onze site!
Fijn, dat u onze website bezoekt. De Ontmoeting is een wijkgemeente waar gasten zich welkom mogen weten, ook op de site!

In Jezus Christus wil God ons ontmoeten. En de Heer geeft ons aan elkaar. Hij maakt ons tot Zijn ‘lichaam’. Hij verlangt dat we elkaar ontmoeten, dienen en lief hebben. Wij zijn nog niet ‘af’; we zijn een wijkgemeente in opbouw.
lees meer ┬╗
 
Erediensten Erediensten
Vanwege de corona-crisis is de aanbeveling gedaan dat alleen degenen die een taak hebben tijdens de dienst in de kerk aanwezig zullen zijn.
Gelukkig kan ieder thuis aan de dienst deelnemen, want hij wordt op twee manieren uitgezonden:  via www.kerkdienstgemist.nl, ; met beeld https://www.twitch.tv/jvtwitch68
Mooi om te horen dat er veelvuldig gebruik gemaakt wordt van deze mogelijkheid! We vragen de Heer of Hij ons door de Geest de verbondenheid met Hem en met elkaar wil doen ervaren.
 
Deelnemen aan de collecte
Mooi dat we deel kunnen nemen aan de collecte! Dat kan door een bedrag over te maken op het banknummer van de Wijkkas: NL38 RABO 0157 9521 34.  Onder vermelding van de zondag (bijv. 29/3) en de verdeling.
U maakt bijvoorbeeld € 7,50 over en vermeldt: zondag 29/3 diaconie € 2; wijkkas € 2-; IZB: € 2,-; boodschappenmand: € 1,50.
U kunt ook in één keer een bedrag voor een aantal weken tegelijk overmaken. Vermeld dan bijvoorbeeld: 4 zondagen en: voor diaconie / wijkkas /IZB+GZB / boodschappenmand (vermeld bij ieder doel het bedrag)
 
 
Websites en gebouwen Protestantse Gemeente Almelo
meer
 
Gebouw en diensten  meer
 
Nieuw op de site
meer
 
Zondagsbrief
Zondagsbrief
 
Contact
Predikant:      ds. Catherinus Elsinga
Secretariaat: 
Dinant Kramer
Koster:           Kosters-team
Website:        Reijer Copier
meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.