PKN
Protestantse wijkgemeente De Ontmoeting
 
Welkom op onze site! Welkom op onze site!
Fijn, dat u onze website bezoekt. De Ontmoeting is een wijkgemeente waar gasten zich welkom mogen weten, ook op de site!

In Jezus Christus wil God ons ontmoeten. En de Heer geeft ons aan elkaar. Hij maakt ons tot Zijn ‘lichaam’. Hij verlangt dat we elkaar ontmoeten, dienen en lief hebben. Wij zijn nog niet ‘af’; we zijn een wijkgemeente in opbouw.
lees meer ┬╗
 
Zondag 29 Maart Zondag 29 Maart
Erediensten
Aanstaande zondag hopen we opnieuw een eredienst te houden vanuit De Ontmoeting. De aanvang van de dienst is 10.00 uur. Vanaf ongeveer vijf voor tien is er muziek. Er zullen slechts enkele mensen bij de dienst aanwezig zijn.

Gelukkig kan ieder thuis aan de dienst deelnemen, want hij wordt op drie manieren uitgezonden:  via www.kerkdienstgemist.nl, ; met beeld via  https://www.twitch.tv/jvtwitch68 en via radio Almelo (het programma begint om 9.00 uur, de kerkdienst om 10.00 uur)
We hopen dat de komende weken de diensten op deze wijze gevierd kunnen worden. ’s Avonds is er geen dienst.

Deelnemen aan de collecte
U kunt deelnemen aan de collecte door een bedrag over te maken op het banknummer van de Wijkkas: NL38 RABO 0157 9521 34.  Onder vermelding van de zondag (bijv. 29/3) en de verdeling.
U maakt bijvoorbeeld € 7,50 over en vermeldt: zondag 29/3 diaconie € 2; wijkkas € 2-; IZB: € 2,-; boodschappenmand: € 1,50.
U kunt ook in één keer een bedrag voor een aantal weken tegelijk overmaken. Vermeld dan bijvoorbeeld: 4 zondagen en: voor diaconie / wijkkas /IZB+GZB / boodschappenmand (vermeld bij ieder doel het bedrag)

Lees hier de zondagsbrief.
 
 
Berichtgeving kerkdiensten ivm Coronavirus Berichtgeving kerkdiensten ivm Coronavirus
In verband met de corona-crisis heeft de wijkkerkenraad van PGA “De Ontmoeting” besloten de morgendiensten van 15, 22 en 29 maart aangepast door te laten gaan met slechts enkele mensen.

Komt u wel naar de dienst dan wordt u verzocht zich te verspreiden in de kerkzaal en onderling tenminste 1 meter afstand te bewaren. We willen ons graag houden aan de voorschriften en adviezen van de overheid. Mensen met – zelfs geringe - gezondheidsklachten of kwetsbare gemeenteleden wordt nadrukkelijk aangeraden om thuis aan de dienst deel te nemen

Mensen die de kerkdienst van "de Ontmoeting" op afstand willen volgen kunnen dat naast kerkdienstgemist.nl ook doen via: https://www.twitch.tv/jvtwitch68
 
 
Websites en gebouwen Protestantse Gemeente Almelo
meer
 
Gebouw en diensten  meer
 
Nieuw op de site
meer
 
Zondagsbrief
Zondagsbrief
 
Contact
Predikant:      ds. Catherinus Elsinga
Secretariaat: 
Dinant Kramer
Koster:           Kosters-team
Website:        Reijer Copier
meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.