PKN
Protestantse wijkgemeente De Ontmoeting
 
Erediensten Erediensten
Wie gaan er naar de kerk?
Op de persconferentie van vrijdagavond 13 november zijn een aantal aangescherpte coronamaatregelen afgekondigd. Deze hebben ook consequenties voor het bezoeken van de kerkdienst. Naast het in acht nemen van de 1.5 meter, het dragen van mondkapjes tijdens het lopen in de kerk en het hanteren van de overige basismaatregelen, gaan we ook weer werken met het lettersysteem. Ouders met kinderen tot en met 12 jaar zijn altijd welkom. Zo kunnen kindernevendienst en oppasdienst gewoon doorgaan!

Er wordt niet gevraagd naar een coronatoegangsbewijs. Iedereen is welkom! Scriba René de Reuver:  “Het past niet in het kerkelijk denken om van te voren te controleren of mensen welkom zijn.”
  • A tot en met K. Mogelijkheid om naar de kerk te gaan op 16 januari, 30 januari, 13 februari enz.
  • L tot en met Z. Mogelijkheid om naar de kerk te gaan op 23 januari, 6 februari, 20 februari enz.
Op 31 december 2021 zal er een oudjaarsdienst zijn. Vanwege de corona niet ’s avonds in de kerk, maar vanaf 19.30 uur thuis te volgen.

Degenen die niet in de kerk zijn kunnen thuis aan de dienst deelnemen. Via www.kerkdienstgemist.nl, ; en met beeld via https://www.twitch.tv/jvtwitch68

Collecte
Mooi dat we ook thuis deel kunnen nemen aan de collecte! U kunt een bedrag over te maken op het volgende banknummer van de Protestantse Gemeente Almelo: NL38 RABO 0157 9521 34. De vermelding kan dan zijn: Wijkkas De Ontmoeting, aantal zondagen (bijvoorbeeld 4 zondagen) en de verdeling over kerk en diaconie.
terug
 
 
Websites en gebouwen Protestantse Gemeente Almelo
meer
 
Gebouw en diensten  meer
 
Nieuw op de site
De Ontmoeting en de PGA
Consequenties van de vorming van een gemeente B.A. / Afzonderlijke gemeente
 
Zondagsbrief
Zondagsbrief
 
Contact
Predikant:      ds. Catherinus Elsinga
Secretariaat: 
Dinant Kramer
Koster:           Kosters-team
Website:        Reijer Copier
meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.