PKN
Protestantse wijkgemeente De Ontmoeting
 
160427 Dini Vink koninklijk onderscheiden 160427 Dini Vink koninklijk onderscheiden
Dini Vink is benoemd tot lid in de orde van Oranje Nassau!
De burgemeester heeft hartverwarmende en waarderende woorden gesproken over Diny’s werk.
Diny is een voorbeeld voor mensen die niet hebben leren lezen of schrijven en ambassadeur van de stichting Lezen en Schrijven. Ze heeft liefde voor haar buurt en een enorme inzet voor kinderen en de kinderclub van De Ontmoeting. Diny doet dat alles –gesteund door Leo - in afhankelijkheid van God, in geloof en vanuit het gebed.

Klik hier voor de foto's.Ook Diny Jurg - Post werd onderscheiden. Diny Jurg - Post werd door de Koning benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau vanwege haar jarenlange vrijwillige inzet voor de Almelose Ruiterdagen, de Gravenruiters voor gehandicapten, consulent bij de Nederlandse Sportbond voor Gehandicapten, als mede-oprichtster van o.a. de oppas- en thuishulpcentrale Midden en Noord-Oost Overijssel en van de Cliëntenraad van de Twentse Zorgcentra. Daarnaast is zij werkzaam op de afdeling Radiologie bij de Ziekenhuisgroep Twente en ook nog eens moeder en mantelzorger van een verstandelijk gehandicapte dochter.
 
terug
 
 
Websites en gebouwen Protestantse Gemeente Almelo
meer
 
Gebouw en diensten  meer
 
Nieuw op de site
De Ontmoeting en de PGA
Consequenties van de vorming van een gemeente B.A. / Afzonderlijke gemeente
 
Zondagsbrief
Zondagsbrief
 
Contact
Predikant:      ds. Catherinus Elsinga
Secretariaat: 
Dinant Kramer
Koster:           Kosters-team
Website:        Reijer Copier
meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.