PKN
Protestantse wijkgemeente De Ontmoeting
 
Catechisaties Catechisaties

Op de catechisatie komen zaken op tafel die er toe doen. Waar kom je vandaan? Wat is het doel van je leven? Welke plaats heeft Jezus Christus in jouw leven? En wat betekent het vandaag om een volgeling van Hem te zijn?

Tijdens de catechisaties heb je natuurlijk ook zelf inbreng. We nemen jouw vragen serieus! Er is uiteraard ruimte voor het leggen van onderlinge contacten. En de catecheten zorgen voor een link met de kerkdiensten en het gemeenteleven. Want we gunnen de jongeren van harte dat ze voluit meedoen in de gemeente!
 
Voor het seizoen 2016-2017 is voor de volgende opzet gekozen.
 

  • Voor de jongste groep catechisanten - van 12-15 (eventueel 16) jaar – werken we samen met de Christelijke Gereformeerde kerk. Vorig jaar hebben onze jongeren daar met veel plezier aan mee gedaan. Het is op de woensdagavond in de zaal bij de Christelijke Gereformeerde kerk.
  • De jongeren van 16 jaar en ouder komen een keer in de veertien dagen bij elkaa op de zaterdagavond. We drinken dan eerst koffie; vervolgens een stevige inleiding; daarna praten we er over door. De jongeren hebben daarna gelegenheid om gezellig onder elkaar te zijn en na te kletsen. Bonne Oosterhuis, Dinant Kramer en Catherinus Elsinga geven (steeds met z’n tweeën) leiding.We hebben er echt zin in – en we hebben al een opzet gemaakt voor het komende seizoen. Maar kunnen we prima aanpassen aan de hand van jullie reacties.
We nodigen je van harte uit om mee te doen! Neem gerust je vrienden mee!
 
Bonne Oosterhuis
Dinant Kramer
Catherinus Elsinga; (tel. 0546 – 673395)
 

 
 
Websites en gebouwen Protestantse Gemeente Almelo
meer
 
Gebouw en diensten  meer
 
Nieuw op de site
meer
 
Zondagsbrief
Zondagsbrief
 
Contact
Predikant:      ds. Catherinus Elsinga
Secretariaat:  Marco Haakmeester
Koster:           Kosters-team
Website:         Cris Koster
meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.